Če hočeš oglaševati,
svoj forum, ki je RPG mora biti
oglaševanje obojestransko, če
pa forum ni RPG, pa more poleg
obojestranskega oglaševanje
imeti vsat 10 članov
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 3 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 3 gostov
Če hočeš oglaševati,
svoj forum, ki je RPG mora biti
oglaševanje obojestransko, če
pa forum ni RPG, pa more poleg
obojestranskega oglaševanje
imeti vsat 10 članov
''Zakaj si nisi prižgala televizije ko si čakala?'' Vstopila je z dvema kosoma pice v rokah. ''Najprej pojej to preden začneva'' V roke ji je potisnila en kos pice, v svojega pa zagrizla. ''Tu si zato ker te moram naučiti brati misli, oziroma nekakšne posebne moči.'' Imela je polna usta. ''Ampak pazi, moč lahko izgubiš, ne izrabljaj je preveč'' Hotela je biti prijazna z njo, bila ji je všeč-
"Nevem,sploh nisem vedela,da je tukaj.." Pico je počasi pojedla in z ogromnimi očmi opazovala okolico."Kako,prosim,brati misli?" Vstala se je in se sprehajala po sobi. Pogledala je okoli in se zamislila. "In kdo ti je rekel,da si želim brati misli drugim?" Zavila je z očmi in odgrnila zavese. "Sploh pa me super moči in to..oh..ne zanima!" Pico od katere je zdaj ostala še polovica je vrgla ob tla. "Ne zanima,ne,ne in ne!!" Videla je,da poskuša biti prijazna. "In ne prilizuj se mi!"
Zavila je z očmi in pobrala pico. ''Tudi prav, ampak verejemi mi da te lahko s tem uničim... Nepričakovano.'' Vrgla je pico v koš in se Sarah močno zazrla v oči.''Pripravi se na mučenje'' Z mislimi je povzročila nekaj da se je Sarah zvijala in trpela od bolečine, ne da bi se je sploh Zara dotaknila. ''Se hočeš igrat igrice? Tudi prav, meni je vseeno.'' S temi besedami je preprosto odšla iz sobe in Sarah zaklenila noter. Ta si bo še nakopala težave.
"Si mogoče pobegnila iz norišnice,kje je telefon?" Namehnila se je in se ozrla proti košu. "Ja juhu kako sem prestrašena!" Zavila je z očmi in kar naenkrat se je začela nenadzorovano zvijati in kričati.Upala je,da jo kdo sliši. "Igrice,kaj?!" Čeprav je napenjala vse sile se vstati ni mogla. Vedela je,da se bo to vse zgodila ampak še misliti ni mogla ob hudih bolečinah. Še preden je odšla je zakričala. "Koza!" Čeprav se je lahko začela normalno premikati še vedno ni vedela,kako bi ušla. Kako naj odidem iz tega zapora!? In nato je našla rešitev!Odlazila se je skozi jašek,ki je bil velikosti,da je lahko Sarah zlezla skozenj in to je trajalo nekaj časa dokler ni prispela do ženskega WC-ja.